تماس با ما   معرفي شركت   صفحه اول

 
   
از لوازم پر مصرف برقي مانند لباسشويي در ساعات اوج مصرف برق (از ساعت 17 الي 20) استفاده ننمائيد. روزهاي تعطيل و ساعات اوليه صبح بهترين ايام براي روشن كردن وسايل پرمصرف برقي مي باشد.
 
صفحه اصلي
معرفي شركت
شما و شركت
قوانين و مقررات
فروش انشعاب
خدمات پس از فروش
آمار و اطلاعات
رؤيت اطلاعات مشتركين
برنامه خاموشي هاي برق
بازار برق
مشتركين
جلب مشاركت مولدهاي كوچك
فني و مهندسي
مديريت بحران / ايمني
پست الكترونيك
تماس با ما
مناقصات
نقشه سايت
ورود و خروج
نام كاربري

کلمه عبور

مرا به ياد داشته باش
فراموش کردن کلمه عبور
ثبت نام نكرده ايد؟ عضویت
نظرسنجی
آمار بازدید ها
امروز87
دیروز92
هفته524
ماه1820
کل بازدید ها78739
حاضرين: 9 مهمان حاضر
آخرين بروز رساني: ۱۹ اسفند ۱۳۸۸
صفحه اصلي

شروع ارزيابي شركت توزيع مازندران (لطفا" بر روي ادامه مطالب كليك كنيد ) چاپ ايميل

 

 

مدير عامل شركت توزيع نيروي برق مازندران

ارزيابي سبب بهبود نقاط ضعف و تقويت نقاط قوت مي شود .

 

 

 

همزمان با اولين روز از دهه مبارك فجر ، كار ارزيابي از فعاليت هاي شركت توزيع برق مازندران آغاز شد .

مهندس منوچهر جعفري مدير عامل شركت توزيع برق مازندران در نشست گروه ارزيابان شركت توانير كه صبح امروز با حضور معاونين و مديران ستاد و امورهاي توزيع در ساري برگزار شد به تشريح فعاليت ها و عملكرد اين شركت پرداخت و گفت : شركت توزيع برق مازندران افتخار ارائه خدمات امور برق به 898 هزار و 310 مشترك را دارد كه از اين تعداد 735 هزار و 138 مشترك در بخش خانگي ، 38 هزار و 818 مشترك در بخش عمومي ، 15 هزار و 62 مشترك در بخش كشاورزي ، 6 هزار و 190 مشترك در بخش صنعتي  و 103 هزار و 73 مشترك در بخش تجاري فعاليت مي كنند .

مدير عامل شركت توزيع برق مازندران تعداد مشتركان در حوزه شهري را 532 هزار و 589 مشترك و تعداد مشتركان بخش روستايي را 356 هزار و 604 مشترك برشمرد و افزود : در بخش ديماندي نيز 9 هزار و 117 مشترك فعاليت دارند .

وي تعداد روستاهاي برقدار اين شركت را 2008 روستا عنوان و يادآور شد : تمام روستاهاي بالاي 20 خانوار مازندران برقدار هستند و 6 روستاي زير 20 خانوار در نيمه نخست سال جاري برقدار شدند و 3 روستا نيز در دهه مبارك فجر برقدار خواهند شد .

 به گفته وي ارزيابي سبب بهبود نقاط ضعف و تقويت نقاط قوت مي شود . وي اظهار اميدواري كرد با رهنمودهاي خوب ارزيابان توانير نقاط ضعف شناسايي تا در صدد رفع و تقويت آن برآييم .

جعفري به اقدامات شاخص اين شركت در سال 87 و 88 اشاره كرد و اظهار داشت : طراحي نرم افزار كارگاه تعميرات ترانس ، تهيه نرم افزار PM با قابليت وصل به بانك GIS ، تهيه و استقرار سامانه اطلاع رساني ، نصب اسپيسر در سطح شبكه فشار متوسط ، نصب خطاياب با قابليت ارسال پيامك به منظور مانيتورينگ و كنترل شبكه ، توجه ويژه به بخش مهندسي توزيع ، اهتمام ويژه به كاهش تلفات انرژي و كاهش خاموشي براي هر مشترك ، ازدياد نقاط اتصال با مردم از طريق راه اندازي ادارات و قطب هاي روستايي را از جمله اين اقدامات مي باشد .

مدير عامل شركت توزيع برق مازندران استراتژي ، سند چشم انداز ، بيانيه ماموريت و برنامه راهبردي شركت را تشريح و گفت : شركت توزيع برق مازندران ارائه دهنده يكي از اساسي ترين خدمات مورد نياز مردم در شرق و مركز استان مازندران (( تامين برق مطمئن و پايا )) مي باشد و ما در راستاي انجام ماموريت هاي محوله و نيز تحقق آرمان بلند خود برآنيم ، در افق پيش روي خود تا سال 1400 با تكيه بر سرمايه هاي گرانقدر منابع انساني و دانش سازماني خود به سازماني ياد گيرنده و دانش محور و پيشرو در خلاقيت و نو آوري در صنعت توزيع برق تبديل شده و خدمات ممتازي را به مشتركين خود در قياس شركت هاي توزيع كشور ارائه دهيم و پيوسته در مسير تعالي درآمدي گام برداشته و روز به روز بر كيفيت خدمات خود بيافزاييم .

وي استراتژي شركت را ارتقاء سطح خدمات و بالا بردن رضايت مشتريان ، توسعه نظام هاي مديريتي ، افزايش پايداري فني و قابليت اطمينان شبكه ، توانمند سازي ، بهبود و توسعه منابع انساني ، ارتقاء بهره وري اقتصادي و بهبود سيستمهاي مالي ، توسعه قابليت هاي بخش خصوصي در حوزه هاي خدمات فني و مهندسي و مشاوره اي ، گسترش برون سپاري و حركت به سمت مديريت توزيع و استفاده از فناوري هاي نوين در حوزه هاي مختلف عنوان كرد .

جعفري نهادينه كردن فرهنگ بهينه مصرف برق را مورد تاكيد قرار داد و تصريح كرد : ما اراده كرديم فرهنگ بهينه مصرف برق را در ميان مردم نهادينه كنيم ، به همين جهت پيام نوروزي مقام معظم رهبري را سرلوحه كار خود قرار داده و برنامه ريزي هاي خوبي هم صورت گرفته وبسيار ي از  برنامه هانيز عملياتي شده است .

 

 

                           مهندس محمدعلي بهنود، رئيس گروه ارزيابان توانير:

                            تبادل تجربيات مهمترين عامل ارزيابي توانير است .

 

                                                                

مهندس محمد علي بهنود رئيس گروه ارزيابان توانير كه به منظور ارزيابي از فعاليت ها و عملكرد بخشهاي مختلف شركت توزيع برق مازندران در راس گروه 17 نفره به مازندران سفر كرده است صبح امروز در نشست صميمي با مدير عامل ، معاونين ، مديران ستاد و امورهاي توزيع برق مازندران در ساري تقارن ارزيابي هاي  توانير را با سالروز دهه فجر انقلاب اسلامي و ورود حضرت امام خميني به ميهن اسلامي به فال نيك گرفت و گفت : مهمترين عامل ارزيابي هاي اخير توانير تبادل تجربيات شركت هاي توزيع برق كشور و توانير است .
رئيس گروه ارزيابان توانير افزود : بعد از گذشت 2 سال از استقلال شركت هاي توزيع ، ارزيابي از فعاليت و عملكرد اين شركت ها بسيار حائز اهميت بوده زيرا با اين ارزيابي ها وضعيت اين شركتها سنجيده مي شود و بهترين افراد براي شناخت و سنجشها ، مديران و كارشناسان توانمند و خبره داخل سيستم ها هستند .به گفته وي ، ارزيابان توانير فعاليت ها و عملكرد شركت توزيع برق مازندران را در 7 حوزه مديريتي،برنامه ريزي  ، مهندسي ، بهره برداري ، ايمني ، مشتركين ، مديريت مصرف ،منابع انساني، مالي و  IT بر اساس معيارهاي  EFQM موردارزيابي قرار مي دهند و در پايان هر روز جمع بندي هايي خواهند داشت .مهندس بهنود مدت ارزيابي را سه روز اعلام و تصريح كرد : اين ارزيابي از امروز آغاز و تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت و تمام فعاليت هاي حوزه ستادي شركت توزيع برق مازندران در امورهاي توزيع و بخشهاي تابعه آن ارزيابي خواهد شد .